Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Declaraţiile domnului senator Ioan Chelaru, Vicepreşedinte al Senatului României, la finalul şedinţei Biroului permanent de luni, 25 aprilie 2016

Domnul Ioan Chelaru, vicepreşedinte al Senatului României, a declarat, la finalul şedinţei Biroului permanent al Senatului întrunit luni, 25 aprilie 2016, că au fost aprobate toate punctele înscrise pe ordinea de zi, că s-au repartizat la comisiile de specialitate toate proiectele de acte normative care au intrat la Senat în ultimele două săptămâni şi au fost acceptate toate solicitările comisiilor de specialitate cu privire la prelungirea unor termene de la patruzeci şi cinci la şaizeci de zile, urmând ca plenul că consfinţească această hotărâre.
 
Biroul permanent a aprobat, de asemenea, programul de lucru din această săptămână. Luni, 25 aprilie, la ora 16.00, este şedinţă de plen, cu vot la ora 17.00. Marţi dimineaţă, la ora 9.00, Comisia juridică se va întruni pentru a dezbate un proiect de act normativ, iar de la ora 10.00 va fi şedinţă de plen, de data acesta prelungită până la ora 14.00, întrucât se doreşte discutarea mai multor acte normative înscrise pe ordinea de zi, urmând ca în celelalte zile să fie program în comisii sau program în teritoriu.
 
Săptămâna viitoare, marţi, va fi programul obişnuit de luni, în sensul în care, la ora 14.00, va fi şedinţă pregătitoare, la ora 14.30 - şedinţa Biroului permanent şi la ora 16.00 – şedinţă de plen.
 
Miercurea viitoare va fi zi de plen obişnuită, dedicată dezbaterii tuturor actelor normative, iar după-amiază, comisii de specialitate.
 
Biroul permanent a aprobat şi celelalte puncte, referitoare la relaţii parlamentare externe şi la teme organizatorico-administrative.


Go to top