Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Întâlnirile bilaterale ale domnului senator Radu Oprea cu raportorii comisiilor Parlamentului European - luni, 16 octombrie 2017

În perioada 11 - 12 octombrie a.c., domnul senator Radu Oprea, în calitatea sa de raportor pe pachetul mobilitate (transport rutier) în cadrul Comisiei pentru afaceri europene, a avut o serie de întâlniri bilaterale cu raportori din diferite comisii ale Parlamentului European, precum și cu şeful de cabinet al comisarului pentru transport.
Domnul Oprea a susținut opiniile adoptate de plenul Senatului în discuțiile avute cu eurodeputații Olga Sehnalova (Comisia Transport), Martina Dlabajova (Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale), Merja Kyllonen (Comisia Transport), Claudia Monteiro de Aguiar (Comisia Transport), Jens Nilsson (Comisia Transport), Damiano Zoffoli (Comisia Mediu).
De asemenea, domnul senator a avut un schimb de opinii constructiv cu Matej Zakonjsek, şeful de cabinet al comisarului pentru transport.
Inițiativa senatorului Oprea, de a avea discuții directe cu raportorii, a fost extrem de apreciată, eurodeputații manifestându-și deschiderea pentru a analiza cu atenție poziția României şi de a continua dialogul.
 
 
 
 



Go to top