Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Întrevederea senatorului Radu-Mihai Mihail, președintele Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE, cu ambasadorul Regatului Norvegiei în România, Siri Beate Barry

Senatorul Radu-Mihai Mihail, președintele Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE (AP OSCE), a avut o întrevedere, miercuri, 23 iunie a.c., cu ambasadorul Regatului Norvegiei în România, Siri Beate Barry.
În cadrul discuțiilor, ambasadorul Regatului Norvegiei a solicitat sprijinul delegației române pentru candidatul norvegian la funcția de președinte al Adunării, Kari Henriksen, membră a delegației norvegiene la AP OSCE, vicepreședinte al Adunării. Alegerile pentru structurile de conducere ale AP OSCE se vor organiza online, în cadrul Sesiunii anuale a AP OSCE, în zilele de 5 și 6 iulie 2021.
Cei doi demnitari au convenit asupra necesității aprofundării dialogului parlamentar româno-norvegian referitor la comunitatea românească din Norvegia, o comunitate bine integrată în mediul norvegian și care poate contribui la intensificarea relațiilor bilaterale în plan economic și social.  
 



Go to top