Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Anunț de presă - Festivitatea de premiere a celei de-a zecea ediții a ,,Concursului național de drept umanitar și drepturile refugiaților Nicolae Titulescu”

Comisia pentru drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi a Senatului, în colaborare cu Centrul de Studii de Drept Umanitar din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu din Bucureşti, Înaltul Comisariat O.N.U. pentru Refugiaţi,  Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, Comisia Națională de Drept Umanitar,  Centrul de Drept Internaţional Umanitar al Armatei precum și Societatea de Avocați „Cunescu, Balaciu și Asociații”, SIMA, organizează luni, 10 decembrie 2018, festivitatea de premiere a celei de-a zecea ediții a ,,Concursului național de drept umanitar și drepturile refugiaților - Nicolae Titulescu”.
Evenimentul se va desfășura între orele 9:30-14:00, la sala Avram Iancu, unde vor participa pe lângă concurenți, profesorii coordonatori, organizatorii voluntari – studenți la drept precum și reprezentanți ai instituțiilor co-organizatoare.
Accesul participanților va fi pe la intrarea A1 a Senatului, începând cu ora 9:00.
Pentru detalii legate de concursul național de drept umanitar și drepturile refugiaților puteți accesa pagina de facebook https://www.facebook.com/concurstitulescu/ și website: www.concurstitulescu.ro, unde pot fi găsite informațiile despre fiecare ediție.


Go to top