Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul



“Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul” este o campanie de conștientizare a consecințelor grave pe care le are violența domestică asupra femeilor, expoziția de fotografie redând ipostaze tulburătoare ale experiențelor prin care trec femeile. Totodată, campania informează despre opțiunile pe care victimele abuzurilor și violenței domestice le au pentru a se proteja.
În Sectorul 3 funcționează, în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, Adăpostul Sfânta Maria destinat victimelor violenței domestice, unde acestea pot sta o perioadă de timp de până la 6 luni, unde pot beneficia de consiliere psihologică pentru vindecarea traumelor, de consiliere juridică pentru obținerea ordinului de protecție și de îndrumare pentru reintegrarea pe piața muncii.
 
Împreună putem ajuta la construirea unui viitor în siguranță pentru femeile victime ale violenței domestice.
Fondurile obținute în urma acestei campanii vor fi folosite pentru susținerea beneficiarelor Adăpostului Sfânta Maria și pentru finanțarea campaniilor viitoare de prevenire și combatere a violenței domestice desfășurate împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3.
Susține și tu lupta împotriva violenței domestice printr-o donație pe platforma Galantom, pusă la dispoziție de Asociația Your Educated Society, https://yes.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=18461
 
Campanie promovată cu sprijinul Doamnei Anca Dragu, Președinta Senatului
 


Go to top