Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

1 ianuarie 2013

                                                                                                        
Preşedintele Comisiei pentru Egalitatea de Şanse din Senatul României, senatorul Marian Vasiliev, a declarat miercuri, 16 ianuarie 2013, că este necesară iniţierea unei anchete de către Comisie cu  privire la modul de  respectare a principiului non-discriminării în instituţiile publice.

„Consider că este timpul să trecem de la vorbe la fapte în ceea ce priveşte implementarea egalităţii de şanse în instituţiile Statului, iar un demers cu privire la respectarea principiului non-discriminarii la locul de munca ar insemna efecturea unor paşi decisivi către implementarea de facto a egalităţii de şanse în societate.”, a declarat senatorul Marian Vasiliev, preşedintele Comisiei pentru Egalitatea de Şanse din Senatul României.

Propunerea de efectuare a anchetei va fi dezbatută de către membrii Comisiei şi va fi supusă la vot în cadrul primei întruniri  care va avea loc la şfârşitul lunii Ianuarie.




Bucuresti, 16 ianuarie 2013


Go to top