Tipareste Micsoreaza litera Mareste litera
 

Comunicat de presă - Primirea de către președintele Senatului a ambasadorului Statelor Unite Mexicane în România - joi, 17 mai 2018


Preşedintele Senatului, dl Călin Popescu-Tăriceanu, l-a primit, joi, 17 mai 2018, pe ambasadorul Statelor Unite Mexicane în România, E.S. dl Guillermo Ordorica, în vizită de prezentare.
Cu această ocazie, președintele Senatului l-a asigurat pe E.S. dl Guillermo Ordorica, ambasadorul Statelor Unite Mexicane în România, de sprijinul Senatului României în demersurile de promovare a relațiilor bilaterale româno-mexicane şi i-a urat succes în îndeplinirea mandatului său.
Demnitarul român a apreciat trendul ascendent al cooperării economice din ultimii ani dintre cele două state, menționând atenția deosebită pe care o acordă România cooperării bilaterale cu Statele Unite Mexicane, în sectoarele de interes, dar și în identificarea de noi domenii și proiecte comune de colaborare.
Discuțiile au vizat și cooperarea româno-mexicană în cadrul organizațiilor internaționale, Președintele Senatului salutând sprijinul acordat de Mexic candidaturii României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).
 


Adresa poştală: Calea 13 Septembrie 1-3, sector 5, Bucureşti, 050711; Centrala: +40 21 414 1111 +40 21 316 0300.
Hartă Site
Go to top