Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Senatorul USR Radu Mihail se implică în patru proiecte majore privind Diaspora: ”Votează pentru Acasă”, ”Lokal Diaspora”, ”Simplu ca Afară”, ”Brexit fără dubii”

Senatorul USR de Diaspora, Radu Mihail se va implica în patru proiecte majore care privesc Diaspora. Radu Mihail: ”Cum Alianța USR PLUS va trece în perioada următoare prin două rânduri de alegeri: locale și parlamentare, implicarea fiecăruia dintre noi este primordială. Ne dorim ca mesajul nostru să ajungă constant către alegători. Atât către cei din țară, cât și către cei din Diaspora.”
 
Lokal Diaspora - un proiect care pune în legătură membrii, susținătorii și cetățenii din Diaspora, care vor să aibă un impact în alegerile locale, cu candidații și echipele de campanie din România, pentru a se implica la fața locului sau la distanță. Căutăm candidați, voluntari și donatori!

Votează pentru Acasă - o campanie care are drept scop să convingă oamenii din Diaspora să iasă la vot la alegerile parlamentare și prin intermediul căreia să ne asigurăm că milioane de români de afară vor putea vota din nou în condiții foarte bune. Vom continua susținerea deschiderii unui număr mare de secții de votare în străinătate, a duratei prelungite de votare, a înregistrării online prealabile pentru votul în secție și pentru cel prin corespondență și a altor măsuri care să faciliteze votul în străinătate. Votul românilor de afară va face diferența pentru schimbarea de acasă, din România. Alianța USR PLUS va continua sa fie forța politică de încredere pentru alegători și principalul partener în Diaspora pentru MAE.

Simplu ca Afară - Consultăm românii din Diaspora ca să aflăm care sunt problemele pe care le au cu serviciile publice românești și cum propun să fie soluționate. Vrem să impunem o lozincă simplă: „România nu te mai pune pe drumuri”.
 
Brexit fără dubii - o campanie USR de informare cu privire la drepturile românilor din Regatul Unit după brexit, a măsurilor pe care aceștia trebuie să le întreprindă în perioada următoare și ajutorul de care pot beneficia în calitate de cetățeni europeni. Vom ajunge la oamenii din comunități și îi vom pune în contact cu cei care asigură suport - ONG-uri, autoritățile române și britanice, reprezentanții UE.
 
 



Go to top