Tipareste Micsoreaza litera Mareste litera
 

Comunicat de presă - Întrevederea domnului senator Cristian Dumitrescu, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, cu E.S. domnul Xu Feihong, ambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucureşti


Miercuri, 19 aprilie 2017, a avut loc întrevederea domnului senator Cristian Dumitrescu, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, cu E.S. domnul Xu Feihong, ambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucureşti.
În cadrul acestei întrevederi a avut loc un schimb de opinii asupra stadiului actual de dezvoltare a relaţiilor bilaterale politice, parlamentare, economice şi culturale, precum şi asupra posibilităţilor de intensificare permanentă a acestora.
Cei doi interlocutori au realizat o trecere în revistă a situaţiei politice internaţionale şi a oportunităţilor de susţinere reciprocă în cadrul organismelor internaţionale, pentru instaurarea unui climat de stabilitate şi pace la nivel mondial.
S-a subliniat interesul pe care ambele părţi îl manifestă pentru concretizarea unor proiecte de cooperare economică în domenii importante pentru dezvoltarea naţională a celor două state.
Au fost, de asemenea, convenite detaliile vizitei oficiale pe care o va efectua în România, domnul Pan Yunhe, preşedintele Comisiei pentru afaceri externe a Conferinţei Consultative Politice a Poporului Chinez, în fruntea unei delegaţii a Comisiei.
În încheiere, s-a reafirmat o dată în plus dorinţa reciprocă de a susţine, în continuare, o cât mai strânsă colaborare pe toate planurile. 

Adresa poştală: Calea 13 Septembrie 1-3, sector 5, Bucureşti, 050711; Centrala: +40 21 414 1111 +40 21 316 0300.
Hartă Site
Go to top