Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK
print copy

Ordinea de zi
Ședința comună a Senatului și Camerei Deputaților
din 03 mai 2022

Caută un text în istoricul ordinelor de zi:Descriere De la Pana la Etaj Sala
ȘEDINȚA COMUNĂ A SENATULUI ȘI CAMEREI DEPUTAȚILOR 14:00


# P.L. Descriere Rezoluție
1 Informare din partea domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, cu privire la aprobarea, pentru anul 2022, a forțelor și mijloacelor Armatei României și ale Ministerului Afacerilor Interne care pot fi puse la dispoziție în vederea participării la misiuni în afara teritoriului național.
 

Fişier informare Președinte - MAI.pdf
2 Informare din partea domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, cu privire la aprobarea intrării, staționării și operării Batalionului STRYKER al SUA în România, în scopul îndeplinirii misiunilor subsumate posturii de descurajare și apărare a NATO.
 

Fişier informare Presedinte - Stryker.pdf
3 Informare din partea domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, cu privire la aprobarea, ca urmare a solicitărilor transmise de NATO, a dislocării unor forțe armate străine în România, precum și intrarea, staționarea și operarea detașamentului F-35 al SUA.
 

Fişier informare Presedinte.pdf
4 Raportul de activitate pe anul 2020 al Consiliului Legislativ.
Raportul comun al Comisiilor juridice ale celor două Camere ale Parlamentului
 

Fişier Raport Cons Leg 2020.pdf
5 Proiectul de Hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.15/2021 pentru modificarea Hotărârii Parlamentului României nr.1/2008 privind constituirea Comisiei permanente comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO.
 

Fişier PH UNESCO.pdf
6 Proiectul de Hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.11/2021 privind aprobarea componenței nominale și a conducerii Delegației permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO.
 

Fişier PH NATO.pdf
7 Proiectul de Hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.14/2021 pentru aprobarea componenţei nominale a Comisiei parlamentare a revoluţionarilor din  Decembrie 1989.
 

Fişier PH revolutionari.pdf
8 Proiectul de Hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.12/2021 privind aprobarea componenței nominale și a conducerii Delegației permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa.
 

Fişier PH OSCE.pdf
9 Proiectul de Hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.27/2021 privind constituirea Grupului PRO-America.
 

Fişier PH Pro-America.pdf
10 Proiectul de Hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.25/2021 privind constituirea grupurilor parlamentare de prietenie.
 

Fişier PH grupuri de prietenie.pdf
11 Proiectul de Hotărâre privind vacantarea unei funcții de membru în Comitetul de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.
 

Fişier PH ANRE.pdf
12 Proiectul de Hotărâre privind constituirea Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului în domeniul securității naționale.
 

Fişier PH - Securitatea națională.PDF
13 Proiectul de Hotărâre pentru constituirea Comisiei speciale de control parlamentar specializat al Europol (JPSG).
 

Fişier PH Europol (JPSG).pdf
14 Numirea unui consilier de conturi al Curții de Conturi.
Raportul comun al Comisiilor pentru buget ale celor două Camere ale Parlamentului.
(vot secret cu buletine de vot)
 

Fişier raport numire CC.pdf
Go to top