Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Întrevederea Președintei Senatului, doamna Anca Dragu, cu reprezentanții Coaliției Cod Electoral Acum

Președinta Senatului, doamna Anca Dragu, a avut o întrevedere luni, 11 ianuarie a.c., cu reprezentanții Coaliției Cod Electoral Acum.
Respect, profesionalism, transparență și deschidere față de oameni. Sunt cele patru principii la care m-am angajat încă din prima zi de mandat, ca președintă a Senatului, să le aplic pentru a aduce o schimbare reală în această instituție, dar și în raport cu cetățenii români.
Am spus încă de atunci că Senatul trebuie să revină la rolul său legitim, adică un for al dezbaterilor și că trebuie să recâștigăm încrederea românilor în Parlament.
Întâlnirea cu reprezentanții Coaliției Cod Electoral Acum este un prim pas în această direcție a consolidării unui dialog sănătos între Senat și societatea civilă. Am discutat despre importanța societății civile în elaborarea unui cod electoral unic, care să grupeze toate legile electorale”, a afirmat doamna Anca Dragu.
Aceasta este prima întâlnire dintre întrevederile pe care președinta Senatului le va avea în scopul îmbunătățirii activității Senatului și pentru creșterea eficienței activității parlamentare.
 
 



Go to top