Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Anunțuri

Smart City Industry Awards 2023, organizat în parteneriat cu Comisia pentru comunicații, tehnologia informației și inteligență artificială

Comisia pentru comunicații, tehnologia informației și inteligență artificială vă invită să participați joi, 30 martie a.c., la Smart City Industry Awards 2023, eveniment de referință pentru comunitatea Smart City din România care se va desfășura la Palatul Parlamentului, foaierul sălii Regele Mihai I (sala de plen) a Senatului, începând cu ora 17.00.
 
Comisia pentru comunicații, tehnologia informației și inteligență artificială are calitatea de partener al  Asociației Române pentru Smart City, care este organizatorul evenimentului Smart City Industry Awards, cel mai important eveniment dedicat dezvoltării orașelor inteligente din România. 
 
Gala Smart City Industry Awards este manifestarea fanion a Industriei Smart City din România, iar scopul evenimentului este de a identifica și premia actorii implicați în dezvoltarea orașelor inteligente, inclusiv reprezentanții mediului de afaceri, ai administrației centrale și locale, ai mediului academic și ai organizațiilor civice.           
 
 
 
 
Notă:
În sprijinul jurnaliştilor interesați, facem următoarele precizări:
 
  • Accesul în sală se face doar între orele 16:00 și 16.45 
  • 16.45 - declarații de presă;
  • Agenda evenimentul este prezentată alăturat
  • Accesul reprezentanților mass-media se face pe la intrarea B3 a Senatului, începând cu ora 16:00;
  • Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment și nu au acreditare permanentă la activitățile Senatului, sunt rugați să trimită o cerere de acreditare temporară pe fax: 021.315.60.03 sau prin  e-mail la adresa: presa@senat.ro până joi, 30 martie, la ora 15:30.



Go to top