Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Anunțuri

ANUNŢ DE PRESĂ

Depunerea cererilor se poate face prin e-mail (presa@senat.ro) sau fizic (de luni până joi, între orele 8.30 – 16.00 și vineri, între orele 8.30 – 13.30), la Biroul presă, imagine și pagină web din cadrul Direcției presă, comunicare și imagine (etaj 5, camera 5017).
 
Pentru accesul autovehiculelor în parcarea Senatului, instituția media transmite Direcției presă, comunicare și imagine o solicitare semnată de redactorul-șef sau directorul instituției de presă.
 
Fiecare instituție de presă va putea accesa până la 5 permise de acces cu auto. Permisul este valabil pe perioada anului în curs și nu este transmisibil. Fiecare solicitare va conține numărul de înmatriculare al mașinii, va fi însoțită de o copie a certificatului de înmatriculare (cu număr de telefon al solicitantului).
 
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Direcției presă, comunicare și imagine, Biroul presă, imagine și pagina web, la tel: 021.414.27.13 sau prin e-mail, la adresa: presa@senat.ro.


Go to top