Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Radu Mihail l-a felicitat pe Octavian Ursu, românul ales ca primar din partea CDU în orașul Goerlitz.


Senatorul Radu Mihail a transmis astăzi, 18 iunie 2019, în calitate de președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara țării o scrisoare de felicitare către Octavian Ursu, românul ales ca primar din partea CDU în orașul Goerlitz.


"Victoria dumneavoastră, domnule Octavian Ursu, are dublă semnificație pentru noi: pe de-o parte, este povestea unui cetățean european de origine română care s-a implicat în politica locală dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene și care face politică cu succes. Pe de altă parte, este o victorie a pro-europeanismului și idealurilor democrației în fața populismului și a urii." a arătat senatorul Radu Mihail în scrisoare.

De asemenea, senatorul Radu Mihail l-a invitat pe Octavian Ursu să facă parte din Clubul aleșilor, grupul informal al românilor aleși în funcții de reprezentare în străinătate. Acest grup este un grup de discuție, schimb de bune practici, înființat la propunerea președintelui Comisiei, senatorul  Radu Mihail. 


 



Go to top