Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Întrevederea senatorului Florian Bodog cu reprezentantul Organizației Mondiale a Sănătății în România

Senatorul Florian Bodog, Vicelider al Grupului parlamentar al PSD din Senatul României, a avut marți, 4 februarie 2020, o întrevedere cu reprezentantul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în România, Milijana Grbic.
Importanța vaccinării, mai ales în actualul context mondial, a fost unul dintre subiectele discutate în cadrul întrevederii. În acest context, senatorul Florian Bodog a punctat necesitatea finalizării procesului de adoptare a legii vaccinării precum și menținerea colaborării cu OMS în vederea îmbunătățirii ratei de vaccinare la nivel național.
De asemenea, în cadrul discuției, senatorul a amintit și de angajamentul pe care l-a luat, în numele României, la întâlnirea de la Tallin, 14-16 ianuarie 2020, în vederea construirii unei rețele parlamentare internaționale care să desfășoare activități comune cu Organizația Mondială a Sănătății.

Go to top