Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Senatorul Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă a prezentat condoleanțe cu ocazia decesului fostului prim-ministru al Japoniei, Shinzō Abe

Luni, 11 iulie 2022, senatorul Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă a transmis E.S. Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei în România, mesajul de condoleanțe din partea Senatului României și a membrilor Comisiei pentru politică externă, cu ocazia decesului fostului prim-ministru al Japoniei, Shinzō Abe.
“Cu mare durere am aflat despre trecerea în neființă a fostului prim-ministru al Japoniei, Shinzō Abe, o personalitate de prim rang a vieții politice și diplomatice, un model de curaj, noblețe și modestie, un susținător permanent al țării noastre. Memoria fostului prim-ministru Shinzō Abe va rămâne pentru totdeauna o pagină strălucitoare și de inspirație pentru toate generațiile viitoare” a transmis senatorul Titus Corlățean în mesajul de condoleanțe.
În timpul întrevederii cu E.S. Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei în România, senatorul Titus Corlățean a semnat și în cartea de condoleanțe deschisă la reședința ambasadorului.
 



Go to top