Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Primirea de către senatorul Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă a E.S. Sergey Minasyan, ambasadorul Armeniei în România

Senatorul Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, l-a primit marți, 29 august a.c., pe E.S.  Sergey Minasyan, ambasadorul Armeniei în România, în cadrul unei vizite de rămas bun.
Senatorul Corlățean a adresat aprecierea pentru activitatea ambasadorului Armeniei în România, mulțumindu-i pentru toate eforturile și inițiativele depuse în sensul creșterii și diversificării relațiilor dintre cele două state. Au fost evocate în acest context și legăturile istorice și culturale care au contribuit și înlesnesc colaborarea bilaterală.
Demnitarul român a subliniat interesul pentru intensificarea colaborării în plan politic și parlamentar, dar și creșterea schimburilor economice între cele două state.
Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului a exprimat totodată speranța ca Armenia să continue să urmeze parcursul său de apropiere și întărire a legăturilor cu Uniunea Europeană.



Go to top