Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Întrevederea președintelui Comisiei pentru tineret și sport senatorul Constantin-Bogdan Matei, cu Adel Ramzy, consilierul președintelui International Sport School Federation

Președintele Comisiei pentru tineret și sport, senatorul Constantin Bogdan Matei a avut o întrevedere, luni, 12 septembrie a.c., cu consilierul președintelui ISF, Adel Ramzy.
Tema principală a întâlnirii a reprezentat-o “sportul școlar”, domeniu de interes în vederea organizării, în România, de campionate mondiale.
Președintele Comisiei pentru tineret și sport, Bogdan Matei, a subliniat importanța educației fizice și a competițiilor școlare din România, a prezentat pe scurt rezultatele obținute în 2022, la nivel internațional, de sportivii români și a exprimat clar intenția dezvoltării unui parteneriat de bune practici între România și Regatul Bahrain.
Din partea  Federației Sportului Școlar și Universitar din România, a participat la discuții Constantin Căliman, director adjunct.



Go to top