Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Primirea de către senatorul Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă, a E.S. Nikoloz Nikolozishvili, ambasadorul Georgiei în România

Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, senatorul Titus Corlățean l-a primit, în data de 25 octombrie a.c., pe E.S. Nikoloz Nikolozishvili, ambasadorul Georgiei în România, care a efectuat o vizită de curtoazie la încheierea mandatului în țara noastră.
Senatorul Corlățean i-a adresat mulțumiri și aprecieri ambasadorului Nikoloz Nikolozishvili pentru activitatea depusă și pentru cooperarea derulată cu acesta pe durata misiunii diplomatice efectuate în România.
Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului i-a adresat diplomatului georgian succes în misiunile viitoare și a reconfirmat susținerea constantă acordată Georgiei de către statul român și Parlamentul României pentru atingerea obiectivelor europene și euro-atlantice.
Senatorul Corlățean și-a exprimat speranța că, pe baza progreselor necesare privind reformele democratice interne din statul georgian, Consiliul European va putea acorda Georgiei statutul de candidat la aderarea la Uniunea Europeană până la finalul acestui an.
 
 



Go to top