Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicate de presă

Primirea de către senatorul Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, a E.S. Issam Tawfiq Masalha, ambasadorul Palestinei în România, în cadrul unei vizite de prezentare

Senatorul Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, l-a primit marți, 22 februarie a.c., pe E.S. Issam Tawfiq Masalha, ambasadorul Palestinei în România.
În cadrul dialogului au fost vizate subiecte ce țin de cooperarea în plan bilateral la nivel guvernamental, parlamentar, cultural, precum și evoluțiile din  Orientul Mijlociu.
Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României i-a urat succes noului ambasador al Palestinei în exercitatrea mandatului său, asigurându-l totodată de sprijinul său pentru proiectele care vor contribui la consolidarea relației bilaterale.
Senatorul Titus Corlățean a arătat interesul pentru creșterea și diversificarea contactelor în plan politic, la nivel guvernamental și parlamentar, întărirea dialogului pe aceste paliere fiind utilă dezvotării relațiilor în domenii de cooperare sectorială - economic, cultural, universitar și cel al turismului.
Totodată, președintele Comisiei pentru politică externă a confirmat poziția consecventă a țării noastre de a continua să sprijine Procesul de Pace israeliano-palestinian, cu respectarea pricipiului existenței a două state care să coexiste în condiții de pace și securitate.
 



Go to top