Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Anunțuri

Declanșarea procedurii de numire a președintelui Consiliului de monitorizare a implementării Convenției privind drepturile persoanelor cu dizabilități

La data de 22 februarie 2021, Biroul permanent al Senatului a declanșat procedura de numire a președintelui Consiliului de monitorizare a implementării Convenției privind drepturile persoanelor cu dizabilități, ca urmare a revocării domnului Florinel Butnaru din această funcție, prin Hotărârea Senatului nr. 8/2021.
În temeiul dispozițiilor art. 5 din Legea nr. 8/2016 privind înființarea mecanismelor prevăzute de Convenția privind drepturile persoanelor cu dizabilități, în termen de 45 de zile, organizațiile neguvernamentale care desfășoară programe de apărare a drepturilor persoanelor cu dizabilități și organizațiile neguvernamentale care reprezintă persoanele cu dizabilități pot transmite Biroului permanent al Senatului propuneri de candidaturi, însoțite de documentele prevăzute la art. 5 alin. (4) din lege.
Candidaturile se pot depune până la data de 7 aprilie, la sediul Senatului, în timpul programului de lucru (de luni până joi în intervalul 8.00-16.30), la Serviciul pentru lucrările Biroului permanent, nr. telefon 021.414.25.42, sau online, pe adresa de e-mail bp@senat.ro.


Go to top