Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicat de presă

Mihai Goțiu: Curtea Constituțională a României a devenit Curtea PSD

Curtea Constituțională a României a devenit Curtea PSD
Asta se întâmplă când principalul partid de guvernare e condus de un condamnat penal definitiv: instituțiile statului sunt acaparate, una câte una. Tot ce a putut ”produce” partidul lui Liviu Dragnea pentru a schimba linia la CCR sunt doi ”judecători” al căror singur merit e obediența totală față de PSD.
Primul dintre ei, Gheorghe Stan, s-a remarcat ca șef al abuzivei Secții speciale de investigare a magistraților, prin punerea sub control judiciar a Laurei Codruța Kovesi, pentru a o împiedica să participe la audierile de la Bruxelles pentru funcția de procuror european. Decizia a fost desființată de Înalta Curte, dar doar după ce efectul malefic se produsese, astfel că d-l Stan a fost recompensat regește: un post la CCR pe 9 ani, că nu-i așa, incompetența și servilismul trebuiau să-și primească plata. Ce mai contează că la audierile din Camera Deputaților, chiar și cei de la PSD și-au pus mâinile în cap când l-au auzit vorbind și demonstrând că habar nu are ce scrie prin Constituție, ce decizii a mai luat CCR până acum ori care sunt atribuțiile și rolul Comisiei de la Veneția.
Cel de-al doilea, Cristian Deliorga, n-a avut nicio reținere ca în audierile de la Senat să se laude cu prietenia lui de 20 de ani cu Șerban Nicolae. Nu că ar fi vreun bai să cunoști și să fii prieten chiar și cu un avocat al corupților în Parlamentul României, dar când transmiți lucrul acesta ca ”argument” în timpul audierilor de la Senat, unde prietenul Șerban Nicolae e liderul grupului PSD, e semn că ai o probleme majore la coloana vertebrală. Și nu e vorba de probleme medicale.
Un fost procuror ale cărui decizii politice au fost desființate de Justiție și un prieten de două decenii al unui fost și șofer și avocat al corupților în Parlamentul României au fost numiți la CCR. Asta e măsura competenței PSD și a modului în care înțeleg să respecte Constituția și Justiția.
Dragi cetățeni,
Mai aveți nevoie de motive în plus să stați în case pe 26 mai ori la alegerile de anul viitor?
 

Go to top