Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Întrevederea senatorului Petru Filip, președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului cu E.S. domnul Dan Ben Eliezer, ambasadorul Statului Israel la București

Marți, 12 martie 2013, senatorul Petru Filip, președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului a avut, o întrevedere cu E.S. domnul Dan Ben Eliezer, ambasadorul Statului Israel la București.
În cadrul discuţiilor, au fost evocate relaţiile istorice bune româno-israeliene şi a fost exprimat interesul comun pentru continuarea dialogului bilateral atât la nivel politic, parlamentar, cât şi cultural.
În cadrul întrevederii a avut loc un schimb de vederi cu privire la evoluţiile recente din procesul de pace din Orientul Mijlociu şi situaţia internă israeliană.
Senatorul român a subliniat că atât România cât și celelalte state membre ale Uniunii Europene sunt interesate de o stare de stabilitate în Orientul Mijlociu.


Go to top