Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicat de presă

Adrian Wiener rămâne lider al grupului USR din Senatul României, Silvia Dinică va continua în funcția de Secretar al Biroului Permanent al Senatului

Adrian Wiener a fost reconfirmat în funcția de lider al grupului USR din Senatul României. Tot azi senatorii USR au ales pe Florina Presadă, Nicu Fălcoi, Dan Lungu și Mihai Goțiu în funcțiile de vice-lider de grup. În funcția de Secretar al grupui a fost reales George Marussi.
Senatoarea USR Silvia Dinică va continua și ea activitatea în actuala sesiune parlamentară ca Secretar al Biroului Permanent al Senatului.
”Prioritatea senatorilor USR pentru această sesiune parlamentară este, fără doar și poate, modificarea legii alegerilor locale pentru ca primarii și președinții de consilii județene să fie aleși în două tururi de scrutin. Această modalitate de alegere a reprezentanților comunităților locale reprezintă garanția că vom putea destructura baronizarea administrațiilor locale pusă la cale și desăvârșită de PSD” spune Adrian Wiener, liderul grupului USR din Senat.
 

Go to top