Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Comunicat de presă

Ziua în care coaliția PSD-ALDE înfrânt!

Stimate colege și stimați colegi de la PSD și ALDE,
Bucurați-vă, ați înfrânt!
Ieri, ați ales să mențineți în exercițiul funcțiunii Guvernul Dăncilă. Ați sărbătorit aseară această ”victorie” a lașității și a declinării responsabilității? Chiar nu ați înțeles că votul de pe 26 mai 2019 nu a fost doar un vot de sancționare pentru Liviu Dragnea, ci și o sancțiune pentru modul în care a fost guvernată România în ultimii doi ani și jumătate?
Sunteți mândri de încrederea pe care o aveți, unii în alții, încât nici măcar nu ați fost lăsați să vă exercitați dreptul și obligația de a vota? Sau chiar credeți în toate minciunile și fabulațiile pe care liderii voștri, gen Florin Iordache, Șerban Nicolae ori Călin Popescu Tăriceanu le-au rostit de la microfonul plenului reunit? Cu Statul Paralel, cu așa-zisele abuzuri împotriva marilor corupți, cu fraudarea alegerilor și alte asemenea discursuri delirante?
Nu, nu-mi făceam mari iluzii că veți încerca să aflați ce i-a nemulțumit și ce îi nemulțumește pe cetățenii români. De ce s-au săturat de toată aceste minciuni. Dar moțiunea de cenzură și-a atins scopul. A dovedit, dincolo de orice dubiu, că prea puțin vă pasă de ceea ce își doresc cetățenii. Că nu dați doi bani pe visurile, dorințele și speranțele lor. Începând de ieri, nu mai puteți spune, nici măcar în fața oglinzii, că ”Dragnea e de vină!”. S-ar crăpa oglinda la o așa afirmație!
Și a mai dovedit ceva ziua de ieri. Că vă e frică. Vă e o teribilă frică de schimbare!
Stimate colege și stimați colegi de la PSD și ALDE,
Opoziția nu a câștigat, ieri, la moțiunea de cenzură. Dar d-voastră ați pierdut. Ați pierdut ultimul tren, ultima șansă de a dovedi că vă mai pasă, cât de cât, de țara asta și de cetățenii ei. Răsplata vă va fi pe măsură!
 Go to top