Tipareste Micsoreaza litera Mareste litera
 

Comunicat de presă - Întrevederea domnului Adrian Țuțuianu, vicepreședintele Senatului României, cu delegația Grupului parlamentar de prietenie cu România din Camera Consilierilor a Regatului Maroc, condusă de domnul Larbi Laraichi


Marți, 2 octombrie 2018, domnul senator Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al Senatului a avut o întrevedere cu delegația Grupului parlamentar de prietenie cu România din Camera Consilierilor a Regatului Maroc, condusă de domnul Larbi Laraichi.
În cadrul discuțiilor purtate, domnul vicepreședinte Adrian Țuțuianu a subliniat faptul că diplomația și cooperarea parlamentară reprezintă un mijloc de relansare a relațiilor bilaterale, subliniind faptul că există o deplină disponibilitate pentru consolidarea relației cu Regatul Maroc, în toate domeniile de interes, cu precădere politic, economic, educație și cultură.
De asemenea, domnul senator Adrian Țuțuianu a evidențiat importanța parteneriatului multidimensional UE-Maroc, menționând interesul pe care România îl acordă vecinătății sudice a UE, inclusiv în contextul asigurării Președinției Consiliului UE, în semestrul I 2019.
Totodată, domnul senator Adrian Țuțuianu a mulțumit pentru decizia Regatului Maroc de a susține candidatura României pentru un loc de membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU.
În finalul întrevederii, domnul senator Adrian Țuțuianu a transmis delegației invitația organizării unei  vizite a oamenilor de afaceri din Regatul Maroc în județul Dâmbovița.
 
 
Adresa poştală: Calea 13 Septembrie 1-3, sector 5, Bucureşti, 050711; Centrala: +40 21 414 1111 +40 21 316 0300.
Hartă Site
Go to top