Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Parlamentarii USR cer declanșarea procedurii de selecție și numire a membrilor Comitetului de Reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE)

Grupul parlamentar al Uniunii Salvați România din Senat a transmis Președintelui interimar al Senatului o cerere să convoace de îndată ședință comună a Birourilor Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului pentru declanșarea procedurii de selecție și numire a membrilor Comitetului de Reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Solicitarea parlamentarilor USR survine în condițiile în care mandatele Președintelui, Vicepreședintelui și a doi membri din Comitetul de Reglementare se încheie la data de 23 octombrie 2022 se vor încheia și, pentru a asigura funcționarea legală a instituției, este necesară declanșarea procedurii parlamentare de selecție și numire.
 



Go to top