Senatul României
Limba:
RO EN
Tipareste Micsoreaza litera Mareste litera
Întrevederea senatorului Siminica Mirea, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie România-Tunisia, cu E.S. Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul Republicii Tunisiene în România

Senatorul Siminica Mirea, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie România-Tunisia, a avut, miercuri, 6 martie a.c., o întrevedere cu E.S. Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul Republicii Tunisiene în România. La întrevedere a participat şi deputatul Ovidiu Alexandru Raeţchi, membru al Grupului parlamentar de prietenie.
Preşedintele Grupului parlamentar de prietenie România-Tunisia i-a adresat ambasadorului  felicitări pentru numirea în funcția de șef al misiunii diplomatice tunisiene și i-a dat asigurări privind întreg sprijinul în îndeplinirea mandatului său. Totodată, a amintit că s-au împlinit 55 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România şi Republica Tunisiană și a subliniat parcursul bun al cooperării politico-diplomatice între cele două țări. 
În cadrul întrevederii, au avut loc discuţii privind găsirea unor noi căi pentru intensificarea şi diversificarea cooperării dintre România și Tunisia, cu accent pe domeniul economic, dar şi pe domeniile educaţiei şi culturii. De asemenea, a fost punctată şi cooperarea foarte bună la nivel local prin înfrățirea dintre oraşe din România și oraşe din Tunisia.

Go to top