Site-ul Senatului României folosește cookie. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG 13/24.04.2012 și REGULAMENTUL (UE) 2016/679. OK

Relaţii internaţionale - Activităţi multilaterale

Forumul Legiuitorilor al Agenției Internaționale pentru Energie Regenerabilă (IRENA), Forumul Parlamentar cu tema "Promovarea Obiectivelor Dezvoltării Durabile" și Adunarea Generală a IRENA (Abu Dhabi, 11-14 ianuarie 2018)

Dl senator Cătălin Zamfir, preşedintele Comisiei economice, industrii şi servicii, participat la cea de-a treia ediție a Forumului Legiuitorilor al Agenției Internaționale pentru Energie Regenerabilă (IRENA), cu tema Energia regenerabilă - rolul legiuitorilor în mobilizarea acţiunii pentru o transformare energetică accelerată, la Forumul parlamentar cu tema Promovarea Obiectivelor Dezvoltării Durabile şi a ODD7[1], în special, precum și la Adunarea Generală a IRENA (Abu Dhabi, 11-14 ianuarie). Dl senator a avut o intervenție în cadrul Forumului Legiuitorilor, aducând argumente în favoarea economiei circulare - reciclarea deşeurilor urbane pentru producerea de energie verde; de asemenea, a fost invitat ca intervenient la masa rotundă dedicată investiţiilor private în domeniul energiei regenerabile.
 
[1] Obiectivul de Dezvoltare Durabilă 7- Asigurarea accesului tuturor la servicii energetice fiabile, durabile şi moderne, cu un cost accesibil.


Go to top